PLANETÄR HÅLLBARHET

VI ARBETAR MED ATT MINSKA UTSLÄPPEN AV VÄXTHUSGASER KRING GRUVBACKEN BANKED SLALOM. I EN SKIDANLÄGGNING KOMMER MERPARTEN AV UTSLÄPPEN FRÅN ELANVÄNDNING OCH DIESEL TILL MASKINER. BANAN GRÄVS FÖR HAND OCH VI ANVÄNDER I DAGSLÄGET INGEN KONSTSNÖ. MEN DE I SÄRKLASS STÖRSTA UTSLÄPPEN VID GRUVBACKEN BANKED SLALOM KOMMER FRÅN ALLAS VÅRA RESOR TILL HUSÅ. UNDER TIDIGARE ÅR UPPMANADE VI ER TILL SAMÅKNING OCH DET VÄRMDE GOTT I VÅRA HJÄRTAN NÄR BILARNA SOM PARKERADE VAR FULLA. FÖRHOPPNINGSVIS KAN VI SNART ERBJUDA ER ÄNNU BÄTTRE RESEALTERNATIV, SÅ ATT VI TILLSAMMANS KAN HA EN STOR SNOWBOARDFEST MED MINSTA MÖJLIGA KLIMATPÅVERKAN UNDER MÅNGA ÅR FRAMÖVER.

PRISERNA PÅ TÄVLINGAR FOKUSERAR OFTA KRING PRYLAR, PRYLAR SOM MAN OFTA EGENTLIGEN INTE BEHÖVER. I DAM OCH HERRKLASSEN HAR VI UTESLUTANDE UPPLEVELSEPRISER, BARN OCH UNGDOMSKLASSERNA FÅR PRESENTKORT SÅ ATT DE KAN KÖPA NÅGOT DE VERKLIGEN BEHÖVER. VI VÄLJER ATT SAMARBETA OCH LYFTA LOKALA AKTÖRER SÅ PÅ PRISPALLEN I VUXENKLASSERNA FINNS GUIDAD SPLITBOARDTUR, EN HELKVÄLL PÅ PARKVILLAN ELLER EN DAG MED STUDIONS BASTUTÄLT.

VI HAR OCKSÅ ETT SAMARBTE MED PROTECT OUR WINTERS DÄR VI LÅTER DEM SPRIDA FAKTA OCH MEDVETENHET PÅ VÅRAT EVENT.

SOCIAL HÅLLBARHET

ÄVEN SOCIAL HÅLLBARHET LIGGER OSS VARMT OM HJÄRTAT OCH DÄRFÖR VILL VI BLAND ANNAT MINSKA KOSTNADEN KOPPLAT TILL TÄVLINGEN SÅ ATT INGEN SKA BEHÖVA AVSTÅ DELTAGANDE PGA EKONOMISKA SKÄL. BARN- OCH UNGDOMSANMÄLAN ÄR I ÅR SÄNKT TILL 20KR OCH GRUVBACKEN BJUDER PÅ LIFTKORT TILL ALLA I BARN OCH UNGDOMSKLASSEN.

I ÅR BJUDER VI OCKSÅ IN KVINNOJOUREN I ÅRE SÅ ATT DE KAN ANVÄNDA VÅRAN PLATTFORM OCH TÄVLING FÖR ATT SPRIDA OCH ÖKA KUNSKAPEN OM MÄNS VÅLD MOT KVINNOR.

VI ARBETAR HELT IDEELET MED TÄVLINGEN OCH ALLA INTÄKTER GÅR TILL HUSÅ ÅKGLÄDJES IDROTTSFÖRENINGS AKTIVITETER. VI ABONNERAR LIFTEN I HUSÅ EN KVÄLL I VECKAN FÖR VÅRA MEDLEMMAR. VÅRA ÅKKVÄLLAR VILL SPRIDA ÅKGLÄDJE, MEN MÖJLIGÖR ÄVEN FÖR MÄNNISKOR MED MINDRE PLÅNBOK ATT SOM MEDLEMMAR NJUTA AV SKID OCH SNOWBOARDÅKNING UTAN DYRA LIFTKORT.