HÅLLBARHET

VI ARBETAR MED ATT MINSKA UTSLÄPPEN AV VÄXTHUSGASER KRING GRUVBACKEN BANKED SLALOM. I EN SKIDANLÄGGNING KOMMER MERPARTEN AV UTSLÄPPEN FRÅN ELANVÄNDNING OCH DIESEL TILL MASKINER. BANAN GRÄVS FÖR HAND OCH VI ANVÄNDER I DAGSLÄGET INGEN KONSTSNÖ. MEN DE I SÄRKLASS STÖRSTA UTSLÄPPEN VID GRUVBACKEN BANKED SLALOM KOMMER FRÅN ALLAS VÅRA RESOR TILL HUSÅ. UNDER PREMIÄREN UPPMANADE VI ER TILL SAMÅKNING OCH DET VÄRMDE GOTT I VÅRA HJÄRTAN NÄR BILARNA SOM PARKERADE VAR FULLA. FÖRHOPPNINGSVIS KAN VI SNART ERBJUDA ER ÄNNU BÄTTRE RESEALTERNATIV, SÅ ATT VI TILLSAMMANS KAN HA EN STOR SNOWBOARDFEST MED MINSTA MÖJLIGA KLIMATPÅVERKAN UNDER MÅNGA ÅR FRAMÖVER.

PRISERNA PÅ TÄVLINGAR FOKUSERAR OFTA KRING PRYLAR, PRYLAR SOM MAN OFTA EGENTLIGEN INTE BEHÖVER. I DAM OCH HERRKLASSEN HADE VI UTESLUTANDE UPPLEVELSEPRISER UNDER VÅR FÖRSTA TÄVLING OCH BARN OCH UNGDOMSKLASSERNA FICK PRESENTKORT. VI VALDE ATT SAMARBETA OCH LYFTA LOKALA AKTÖRER SÅ ATT DE TRE SNABBASTE KUNDE FÅ NJUTA AV GUIDAD SPLITBOARDTUR, EN HELKVÄLL PÅ PARKVILLAN ELLER EN DAG MED STUDIONS BASTUTÄLT.

VI HAR OCKSÅ ETT SAMARBTE MED PROTECT OUR WINTERS DÄR VI LÅTER DEM SPRIDA FAKTA OCH MEDVETENHET PÅ VÅRAT EVENT.

SOCIAL HÅLLBARHET

ÄVEN SOCIAL HÅLLBARHET LIGGER OSS VARMT OM HJÄRTAT OCH DÄRFÖR VILL VI BLAND ANNAT MINSKA KOSTNADEN KOPPLAT TILL TÄVLINGEN SÅ ATT INGEN SKA BEHÖVA AVSTÅ DELTAGANDE PGA EKONOMISKA SKÄL. BARN- OCH UNGDOMSANMÄLAN LIGGER KVAR PÅ 50KR OCH VI HAR FÖRHANDLAT BORT KRAVET PÅ LIFTKORT FÖR DEM I DESSA KLASSER.

I ÅR BJUDER VI OCKSÅ IN KVINNOJOUREN I ÅRE SÅ ATT DE KAN ANVÄNDA VÅRAN PLATTFORM OCH TÄVLING FÖR ATT SPRIDA OCH ÖKA KUNSKAPEN OM MÄNS VÅLD MOT KVINNOR.

VI ARBETAR HELT IDEELET MED TÄVLINGEN OCH ALLA INTÄKTER GÅR TILL HUSÅ ÅKGLÄDJES IDROTTSFÖRENINGS AKTIVITETER. VI ABONNERAR LIFTEN I HUSÅ TVÅ KVÄLLAR I VECKAN FÖR VÅRA MEDLEMMAR. VÅRA ÅKKVÄLLAR VILL SPRIDA ÅKGLÄDJE, MEN MÖJLIGÖR ÄVEN FÖR MÄNNISKOR MED MINDRE PLÅNBOK ATT SOM MEDLEMMAR NJUTA AV SKID OCH SNOWBOARDÅKNING UTAN DYRA LIFTKORT.